logo themansbook.PNG

Cookies

1. Politica de utilizare a Cookie-urilor

 

Aceasta se referă la cookie-urile din website-ul http://www.themansbook.ro deținut de SC THE MAN'S BOOK SRL cu sediul social în Marin Preda, nr. 75, Otopeni, societate denumită în continuare The Man's Book .

2. Ce sunt Cookie-urile?

 

Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni, stocate pe echipamentele terminale ale unui utilizator de Internet. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă printr-un web-server către un browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și nu conține programe software, viruși sau spyware, neavând acces la informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Aceste fişiere permit recunoaşterea echipamentului utilizatorului şi afişarea în mod corespunzător a paginii de Internet, adaptată preferinţelor individuale ale utilizatorului

 

3. Rolul fișierelor de tip Cookie

 

Fișierele de tip Cookies permit recunoaşterea echipamentului utilizatorului şi afişarea în mod corespunzător a paginii de Internet, adaptată preferinţelor individuale ale utilizatorului.

Cookie-urile au rolul de a vă asigura o experiență de navigare web plăcută și sigură și de a vă oferi servicii complete în funcție de comportamentul online manifestat pe websiteul http://www.themansbook.ro. Concret, pe baza cookie-urilor The Man's Book are posibilitatea de a  :

a. Adapta prezentarea și afișarea site - ului în funcție de preferințele dvs. (limbă, rezoluție etc)
b. Crea statistici anonime, care nu presupun identificarea personal, bazate pe comportamentul dvs. pe site și de interesul manifestat pentru produsele prezentate. Aceste statistici ne permit să î mbunătățim structura și conținutul site-ului, astfel încât să vă oferim informațiile de care aveți nevoie.
c. Asigura măsuri de securitate web.

 

4. Tipuri de cookie-uri folosite pe siteul http://www.themansbook.ro

 

Siteul http://www.themansbook.ro folosește două tipuri de fișiere Cookie: per sesiune și fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fișiere temporare care se instalează în terminalul dvs. în timpul vizitei pe website-ul nostru și până la închiderea sesiunii sau a browser-ului folosit. Cookie-urile fixe rămân în terminalul utilizat de dvs. pentru o perioadă de timp mai mare, în funcție de parametrii acestora sau până când sunt șterse manual de dvs. 

 

5. Cum sunt folosite cookie-urile pe http://www.themansbook.ro?

 

Vizita dvs. pe http://www.themansbook.ro poate instala fișiere de tip cookie pentru ca noi să putem analiza:
a. performanța site-ului
b. înregistrarea dvs. (log in, newsletter etc)
c. profilul dvs. de utilizator
d. locația dvs., în scop de targetare geografică
Dar și pentru a vă putea livra conținut publicitar personalizat. 
 

6. Cookie - urile înregistrează sau / și conțin date personale?

 

Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal și nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi folosite doar pentru facilitarea anumitor funcționalități pentru dvs. Aceste date sunt criptate astfel încât persoanele neautorizate nu pot avea acces la ele.

7. Ștergerea Cookie-urilor

 

Aplicațiile folosite pentru accesarea paginilor web (browser, de exemplu) salvează Cookie-urile pe terminalul utilizatorilor de Internet în mod implicit. Totuși, setările pot fi schimbate de dvs . astfel încât instalarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web. Informații detaliate despre modurile de administrare a Cookie-urilor sunt disponibile în câmpul de setări al browser-ului web. Vă informăm că limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale modului în care sunt afișate paginile website-ului http://www.themansbook.ro .
 

8. De ce sunt Cookie-urile importante pentru Internet?

 

Cookie-urile sunt importante pentru funcționarea eficientă a Internetului, în interesul utilizatorului, deoarece contribuie la crearea unei experiențe de navigare web simplă și personalizată în funcție de interesele, preferințele și comportamentul fiecărui utilizator.

Blocarea sau dezactivarea Cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit sau pot limita semnificativ experiența dvs. pe web. Blocarea sau dezactivarea fișierelor Cookie nu înseamnă că nu vă vor mai fi livrate mesaje publicitare, ci că paginile web pe care vă aflați nu vă vor mai oferi o experiență adaptată tipului dvs. de comportament și preferințelor

Fișierele de tip Cookie sunt importante pentru:

a. Conținut și servicii adaptate preferințelor dvs. - categorii de produse și servicii.
b. Oferte adaptate intereselor dvs. - reținerea parolelor - în cazul în care optați pentru această funcționalitate.
c. Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul web (opțiuni family mode, funcții de safe search).
d. Limitarea frecvenței de livrare a mesajelor publicitare - limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
e. Furnizarea de publicitate relevantă în funcție de utilizator.
f. Măsurarea, optimizarea și înregistrarea de date legate de performanța siteului - statistici legate de trafic, conținut vizualizat. Aceste informații sunt importante pentru îmbunătățirea experienței web a utilizatorilor.

 

9. Securitate web și aspecte legate de confidențialitatea utilizatorilor

 

Cookie-urile NU sunt viruși și nu colectează date cu caracter personal.

Totuși, Cookie-urile pot fi utilizate în detrimentul utilizatorilor, de programele de tip Spyware. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, Cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Aplicațiile anti-spyware au rolul de a marca cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de scanare anti-virus/anti-spyware.

Browserele au integrate setări de confidențialitate care oferă diferite nivele de acceptare a Cookie-urilor - precum perioada de valabilitate și stergere automată la încheierea unei sesiuni web.

 

10. Alte aspecte de securitate legate de Cookie-uri:

 

Deoarece toți utilizatorii de Internet au dreptul la protecția identității online, este indicat să fiți informat în legătură cu posibilele riscuri de securitate . Având în vedere că prin intermediul acestor fișiere se face schimb de informații constant între browser și site-ul pe care îl vizitați, informațiile transmise prin Cookie-uri pot fi interceptate de persoane sau programme neautorizate. De exemplu, acest lucru este posibil în situația în care browserul se conectează la server folosind o rețea necriptata/nesecurizată - cum e cazul anumitor rețele Wi-Fi.

Alte atacuri bazate pe cookie-uri pot fi posibile din cauza unor setări greșite ale acestor fișiere pe servere. Daca un website nu solicită browserului să folosească doar canale criptate, atacatorii pot folosi această vulnerabilitate pentru a primi acces la informațiile transmise prin Cookie-uri. Din aceste motive este esențial să acordați o atenție sporită setărilor prin care vă protejați informațiile personale disponibile online.
 

11. Sfaturi pentru o navigare web sigură, bazată pe Cookies.

 

Datorită flexibilității lor și faptului că majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri folosesc Cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea Cookie-urilor nu vă va permite accesul pe site-uri precum Youtube, Gmail, Yahoo etc.

De aceea, vă oferim câteva sfaturi care să vă asigure o navigare web sigură, prin intermediul Cookie-urilor.

a. Personalizați setarile browserului în ceea ce privește Cookie-urile.

b. Daca sunteți unicul utilizator al terminalului, puteți seta termene de expirare a Cookie-urilor prelungite.

c. În cazul în care nu sunteți unicul utilizator al terminalului, luați în considerare ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. 
d. Instalați aplicații antispyware și faceți-le constant update.

e. Asigurați-vă că browser-ul folosit este mereu updatat, deoarece multe dintre atacurile bazate pe Cookies sunt posibile din cauza punctelor slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.


Toate browserele vă oferă posibilitatea de a vă seta personalizat modul de acțiune a Cookie-urilor.

Pentru a ințelege aceste setări, accesați unul din linkurile de mai jos, în funcție de browser-ul folosit:

Setări Cookies în Internet Explorer
Setări Cookies în Firefox
Setări Cookies în Google Chrome
Setări Cookies în Safari

Pentru setările cookie-urilor generate de terți puteți consulta și site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/
 
12. Linkuri utile

 

Pentru a afla mai multe informații despre Cookie-uri și cum funcționează acestea, accesați resursele de mai jos:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies
http://www.youronlinechoices.com/ro/
https://www.cookiechoices.org/

 

                                                                               

 

 

I.DATELE FIRMEI

 

SC THEMAN'S BOOK SRL

Str. Marin Preda nr.75 
Otopeni, Ilfov.
Cod Unic de Identificare: 32628802
Nr.de ordine in registrul comertului: J23/2518/2021
 

II.CONDITII DE UTILIZARE

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC THE MAN'S SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Privacy".

 

III.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

7.1. Themansbook.ro se obliga sa respecte dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date.De asemenea, subscrisa isi asuma in mod ferm angajamentul să respecte, in mod echitabil si transparent, viața privată, protecția datelor, securitatea lor precum și conformarea cu Noul Regulament european privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date - Regulamentul 2016/679, pentru aceasta fiind necesar consimtamantul titularului in acord cu art.6 alin.1 lit.a din Regulamentul GDPR, conform urmatorilor termeni si urmatoarelor conditii ale politicii de confidentialitate.

Prin date cu caracter personal se înțeleg orice informații referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un număr de identificare.

Datele cu caracter personal sunt: nume/denumire, prenume, CNP/CIF/CUI, nr. inregistrare la Registrul Comertului ori in evidentele altor autoritati, entitati, etc., vârstă, sex, adresă de domiciliu/sediu, reședință, adresă de e-mail, date cu caracter personal care au fost supuse pseudonimizării si care ar putea fi atribuite unei persoane fizice prin utilizarea de informații suplimentare) care se pot corela pentru a duce la identificare, enumerarea anterioara avand caracter exemplificativ si nu limitativ.

Prin prelucrarea datelor cu caracter personal se înțelege orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, blocarea sau ștergerea.

Informațiile colectate de la utilizatori/clienti și modul în care se realizeaza aceasta operatiune poate varia în funcție de produsele și serviciile utilizate sau comandate, de modul în care au fost folosite produsele și serviciile subscrisei dar și de modul în care clientul/utilizatorul a interacționat cu subscrisa (chiar dacă nu este client actual), on line, telefonic, etc.

Subscrisa poate prelucra datele cu caracter personal ale utilizatorului/clientului atunci cand acesta: foloseste oricare dintre serviciile noastre; navigheaza pe website-ul nostru; ne contacteaza prin diverse modalitati pentru a solicita informatii cu privire la anumite produse sau servicii pe care le comercializam ori de care este interesat.

Prelucrarea datelor cu caracter personal în alte scopuri decât scopurile pentru care acestea au fost inițial colectate este permisă atunci când prelucrarea este compatibilă cu scopurile respective, pentru care datele cu caracter personal au fost inițial colectate.

Subscrisa isi rezerva dreptul de a solicita anumite date personale de la anumite autoritati in masura in care utilizatorul/clientul este suspectat de savarsirea vreunei fraude in dauna noastra ori ca planifica savarsirea unei astfel de fraude, care ne-ar putea leza drepturile si interesele legitime.

Subscrisa isi rezerva dreptul de a dezvălui informații privind datele personale dacă acest lucru este justificat în scopul expres de a se proteja împotriva fraudelor, de a-si apăra drepturile si interesele legitime, ori de a proteja interesele clienților/utilizatorilor noștri, in masura in care exista riscul de a fi afectate.

De asemenea, subscrisa isi rezerva dreptul sa dezvaluie informatii pentru a se conforma obligației de a răspunde la cererile legale ale autorităților. De asemenea, datele cu caracter personal pot fi comunicate si atunci când subscrisa apreciaza, cu bună credință, că are obligația de a face acest lucru în conformitate cu legislatia aplicabila.

Subscrisa nu va transmite niciodată datele cu caracter personal unei societăți comerciale, persoane fizice sau juridice, autoritati private sau entitati, ori altele asemenea, care intenționează să le folosească în scopuri de marketing.

Din rațiuni evident tehnice, obiective si reale, datele ar putea fi divulgate anumitor colaboratori externi ai subscrisei care își desfășoară activitatea în domeniul IT&C (spre exemplu, unui provider de soluții software pentru găzduirea website-ului nostru ori pentru transmiterea newsletter-ului - buletinului de informare).

Utilizatorul/Clientul (beneficiarul marfurilor comandate), îsi exprimă acordul expres pentru ca furnizorul sa ia cunostintă, să stocheze, sa inregistreze, sa colecteze, sa structureze, sa adapteze, sa modifice, sa extraga, sa consulte, sa disemineze si să folosească datele cu caracter personal, ale sale, ale reprezentantului legal ori ale persoanei beneficiare pentru care au fost comandate marfurile, fie că sunt comunicate de client, direct sau indirect, indiferent de forma de comunicare, fie că sunt aflate în desfășurarea activității specifice.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in scopul indeplinirii obligatiilor legale si contractuale, dar si pentru optimizarea activitatii comerciale a furnizorului.

Utilizatorul/Clientul/beneficiarul marfurilor comandate are dreptul la rectificarea, ștergerea sau restricționarea accesului la datele cu caracter personal, asumandu-și însa intreaga responsabilitate pentru consecințele acestor acțiuni și fără a avea niciun fel de repercursiuni ori alte consecinte asupra activitații desfaurate de furnizor (angajatii ori colaboratorii acestuia) anterior rectificării, ștergerii sau restricționării accesului.

Pentru protecția datelor cu caracter personal, SC THEMANSBOOK SRL a adoptat măsuri pentru a proteja aceste date, mai cu seama pentru a se preintampina pierderea, manipulărea sau accesul neautorizat. În cazul unei încălcări a protecției datelor cu caracter personal, care se estimează că va avea drept consecință un risc major pentru drepturile și libertățile utilizatorului/clientului, acesta va fi notificat imediat, pe cât posibil într-un interval de 72 de ore.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate conform prevederilor legale în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. În cazul în care utilizatorul/clientul corespondeaza cu subscrisa sau completeaza un formular cu date pe pagina web, datele menționate pe formularul respectiv vor fi prelucrate în conditiile legii.

Subscrisa a depus toate diligentele si a adoptat toate demersurile pentru a proteja confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal. Informațiile sunt colectate si stocate în medii sigure, inaccesibile publicului sau tertelor persoane, fara legatra cu subscrisa. Angajatii si colaboratorii subscrisei au fost informați și instruiți, în prealabil, pentru a oferi un nivel de protectie optim datelor personale stocate, cu respectarea cerințelor privind confidențialitatea și securitatea datelor, astfel cum sunt impuse de normele legale in vigoare.

O data cu vizitarea paginii web, datele cu caracter personal sunt înregistrate automat cu ajutorul Cookie-urilor.

Datele indicate prin accesarea site-ului nostru ori efectuarea de comenzi (date de contact și identificare) vor fi utilizate pentru trimiterea buletinului informativ.

La trimiterea newsletter se va utiliza adresa de e-mail comunicată, utilizatorul/clientul fiind de de acord cu primirea acestora.

Utilizatorul/clientul are posibilitatea de a revoca în orice moment abonarea (se poate dezabona) folosind posibilitatea de dezabonare.

Utilizatorul/clientul poate oricand să revoce acordul pentru transmiterea de mesaje publicitare fără indicarea unui motiv, fiind suficienta aceasta optiune.

De asemenea, Utilizatorul/clientul are posibilitatea sa solicite să i se puna la dispoziție datele cu caracter personal furnizate, în măsura în care procesăm aceste date în baza acordului sau pentru executarea unui contract între parti, prelucrarea făcându-se prin procese automatizate.

In calitate de utilizator, client ori potential client, acesta are dreptul la informare, la accesarea datelor, la stergerea acestora (fara sa fie afectata calitatea unor viitoare servicii de care clientul ori utilizatorul va beneficia si fara a fi perceput vreun cost), la rectificarea lor, la restrictionarea prelucrarii lor, la portabilitatea lor, inclusiv la a face opozitie pentru a nu va mai fi folosite.

In masura in care se apreciaza că au fost incalcate prevederi ale Regulamentului în procesarea datelor cu caracter personal, Utilizatorul/clientul va contacta subscrisa pentru a putea clarifica toate întrebările/solicitarile.

De asemenea, utilizatorul/clientul are dreptul să se adreseze Autorității Romane pentru Protecția Datelor, unei autorități europene de supraveghere ori Justitiei.

 

7.2. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face prin culegerea de la Utilizator/Client a datelor personale necesare.

Subscrisa utilizeaza cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul dvs.) și alte tehnici cum ar fi web beacons (fișiere de tip imagine mici, transparente utilizate pentru a urmări mișcările dvs. pe site-ul nostru). Datele cu caracter personal sunt înregistrate automat cu ajutorul Cookie-urilor. Acestea sunt folosite pentru a optimiza functionalitatea website-ului dar si pentru a se crea o siguranta cu privire la contul clientului. Prin accesarea sau utilizarea în continuare a serviciilor noastre (prin orice dispozitiv), clientul/utilizatorul isi manifesta in mod expres consimtamantul privind utilizarea modulelor cookie și a altor tehnologii similare în scopurile specificate în această politică, în plus, față de orice alți termeni și condiții ai prezentului website. Ne rezervăm dreptul de a face modificări la Politica privind modulele cookie. Utilizarea în continuare a website-ului nostru semnifică acordul utilizatorului/clientului cu privire la orice astfel de modificări.
Informațiile personale si datele asemenea vor fi stocate atata timp cat cere legea. Dacă nu există nicio cerință legală, acestea vor fi stocate atata timp cat exista acordul titularului, pana la retragerea acestui acord.

Un modul cookie reprezinta o colecție de date într-un standard industrial pe care o pagină web le transferă pe computerul dumneavoastră, temporar, pentru a permite adaptarea conținutului la utilizator. În acest scop, modulele cookie colectează informații cu privire la comportamentul dumneavoastră online. Un modul cookie este un fișier de mici dimensiuni care conține un text alcătuit dintr-un șir de litere și cifre (informații), deseori codificate, care vă identifică în mod unic computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul, dar poate conține și alte informații. Un modul cookie este format din două părți: numele și conținutul sau valoarea modulului cookie. Mai mult, durata de existență a unui modul cookie este determinată. Un modul cookie este un fișier care este plasat / descărcat pe dispozitivul pe care îl utilizați atunci când accesați un website, prin solicitarea emisă de către web server unui browser (ex.: Internet Explorer, Chrome), care permite utilizarea funcționalităților website-ului, înregistrând navigarea website-ului, astfel încât, atunci când accesați din nou website-ul, acesta poate prezenta opțiuni adaptate pe baza informațiilor stocate despre ultima dumneavoastră vizită.Un modul cookie este complet „pasiv" (nu conține programe software, viruși - modulele cookie folosesc formate tip plain text, nu sunt alcătuite din bucăți de cod așa că nu pot fi executate și nici nu pot auto-rula; nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou - sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard-disk-ul utilizatorului), ele permițând exclusiv strângerea de informații despre comportamentul utilizatorilor (în principiu, care anume pagini web vizitează și când).Modulul cookie poate fi văzut ca un card de identificare a utilizatorului de Internet, care anunță website-ul de fiecare dată când utilizatorul se întoarce pe respectivul website.

Modulele cookie pot asigura o interacțiune mai rapidă și mai ușoară între utilizatori și website-uri. Spre exemplu, în momentul autentificării unui utilizator pe un anumit website, datele de autentificare sunt stocate într-un modul cookie; ulterior, utilizatorul poate accesa respectivul website fără să fie nevoie să se autentifice din nou.

Modulele cookie pot fi utilizate pentru stocarea de informații referitoare la activitățile desfășurate de utilizator pe o anumită pagină web, astfel încât acesta să își poată relua ușor respectivele activități la o accesare ulterioară a website-ului. Modulele cookie spun serverului ce pagini trebuie să arate utilizatorului, astfel încât acesta să nu fie nevoit să își amintească acest lucru sau să navigheze întregul website de la început.

Modulele cookie pot stoca informații referitoare la produsele comandate de către utilizator pe un website de comerț electronic, făcând astfel posibil conceptul de „coș de cumpărături".

Themansbook.ro nu solicita clientului sau utilizatorului prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Clientul/ utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea datelor sale confidentiale.

Datele obținute de către Themansbook.ro vor fi stocate în baze de date, iar Themansbook.ro va lua toate masurile pentru protecția lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale. Datele personale vor fi folosite pentru: prelucrarea produselor si serviciilor comandate sau de care clientul/utilizatorul se arata interesat prin vizionarea lor pe site, prelucrarea comenzilor lansate, furnizarea produselor comandate, contactarea clientului sau utilizatorului pentru oferirea de informatii actuale (campanii publicitare, informare asupra promotiilor, etc.) privind serviciile si produsele comercializate, informarea clientului asupra produselor si serviciilor noastre prin cookieuri (publicitate pe baza de interese), facturarea produselor comandate.

 

7.3. THE MAN'S BOOK SRL înregistrează numai informațiile cu caracter personal oferite voluntar de către Utilizator/Client si asupra carora exista acceptul acestora.

 

7.4. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata, Themansbook.ro are obligația de a administra in condiții de siguranță si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează Utilizatorii/Clienții.

Themansbook.ro respecta dreptul la confidențialitate datelor fiecărei persoane care accesează site-ul, si in conformitate cu Noul Regulament european privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date - Regulamentul 2016/679 - („GDPR" - General Data Protection Regulation - ).

 

7.5. Themansbook.ro nu va colecta date personale despre Utilizatori/Clienți (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica), exceptând situația in care Utilizatorii/Clienții înșiși comunica aceste date.

SC THE MAN'S BOOK SRL nu este raspunzatoare pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul subscrisei (spre exemplu, o terta persoana a accesat neautorizat datele personale si le-a transmis subscrisei, aceasta neavand cunostinta si niciun fel de implicare).

Pentru evitarea oricarui dubiu, Utilizatorul/Clientul este de acord cu faptul ca vizitarea Website-ului si continuarea navigarii pe Website reprezinta consimtamantul expres si neechivoc al acestuia privitor la intregul continut al Politicii de Utilizare a Cookie-urilor, al Politicii de Confidentialitate, precum si al tuturor Termenilor si Conditiilor, inclusiv privitor la prelucrarea datelor cu caracter personal conform prezentului document.

 

IV.EMAILURI

 

Prin abonarea la newsletterele periodice se considera ca utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

 

V.DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

 

Intregul continut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea firmei SC THE MAN'S BOOK SRL, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala.

 

VI.AVERTISMENT SPECIAL

 

Preluarea informatiilor despre produse (titluri, poze, descrieri, preturi etc) sau a imaginilor fara acordul scris al SC THE MAN'S BOOK SRL este considerata furt si ne rezervam dreptul sa actionam in judecata persoanele/firmele in cauza.

 

VII.DISPOZITII FINALE

 

Orice conflict aparut intre SC THE MAN'S BOOK SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. 

Termeni și condiții